Töölön Auto
 

Usein kysytyt kysymykset

 
courtney-corlew-197857 (1).jpg
 

Auton myyminen Töölön Auton kautta

Mistä myyntipalvelussa on kyse?

Autamme myymään autosi. Me hoidamme ikävät välivaiheet, sinä saat rahat tilillesi.

Miten hyödyn palvelusta?

Sinulle jää palvelumaksumme jälkeen tuhat euroa enemmän verrattuna autoliikkeiden ostotarjouksiin. Kun me hoidamme myynnin, sinä voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Mistä tonnin säästö syntyy?

Meillä ei ole varastoa eikä hienoja toimitiloja. Lisäksi automatisoimme kaiken mahdollisen.

Kenelle palvelu ei sovi?

Jos olet autorakastaja, joka haluaa myydä keräilyharvinaisuutensa tähtitieteellisellä summalla, käänny mieluummin muiden harrastajien puoleen.

Paljonko palvelunne maksaa?

Palvelumme maksaa 975 euroa. Maksat palvelumaksun vasta kaupanteon jälkeen. Jos auto ei mene kaupaksi, et joudu maksamaan mitään.

Mitä palvelu sisältää?

Hinnoittelemme ja valokuvaamme auton. Laadimme myynti-ilmoituksen ja markkinoimme autoa eri kanavissa. Vastailemme ostajien puheluihin ja välitämme tosiostajat sinulle. Valmistelemme myös kauppakirjat ja muun byrokratian puolestasi.

Mitä palvelu ei sisällä?

Emme osta autoa sinulta suoraan, vaan toimimme vain välittäjänä. Saat siis rahasi vasta silloin, kun auto menee kaupaksi. Tämän takia emme myöskään ole autokaupan juridinen osapuoli.

Miten voin ostaa?

Aloita tilaamalla ilmainen hinta-arvio täällä.

Entä jos autossani on rahoitusvelkaa jäljellä?

Ei haittaa – kun myyt auton, rahoitusvelka poistuu ja saat tilillesi yli jäävän osan. Me osaamme ohjeistaa rahoitusyhtiön byrokratian selvittämisessä.

Auton ostaminen Töölön Autosta

Miten eroatte tavallisesta autoliikkeestä?

Myymme auton hieman halvemmalla hinnalla. Annamme paremman takuun ja kattavammat tiedot autosta.

Mitä kuuden kuukauden takuu kattaa?

Myöntämämme takuu kattaa autoon tulevia yllättäviä vikoja kymppitonniin asti sadan euron omavastuulla. Takuun saa alle 13 v vanhoille / 175 tkm ajetuille autoille. Takuu ei kata normaalia kulumaa, kuten renkaiden, jarrujen ja akun tavanomaista ikääntymistä.

Miten takuunne eroaa kuluttajansuojasta?

Kuluttajansuoja on melko huono takuu, koska se kattaa vain osan korjauskustannuksista ja tietyn ikäisessä autossa vain pienen määrän siihen tulevista vioista. Lue lisää täältä. Takuumme on kattavampi ja selkeämpi, koska se ei riipu kuluttajariitalautakunnan päätöksistä.

Onko teillä myymälää, jossa autoja voisi tulla katselemaan?

Kevyen liiketoimintamallimme takia meillä ole varastoa eikä myymälöitä täynnä autoja. Autoja voi koeajaa varaamalla ajan meiltä puhelimitse.

Saako autoille rahoituksen?

Kyllä. Myönteinen rahoituspäätös edellyttää kunnossa olevia luottotietoja.

Entä jos minulla on vaihtoauto?

Emme osta vaihtoautoasi sinulta suoraan, mutta laitamme sen mielellämme myyntiin kauttamme. Voimme myös auttaa myymään sen autoliikkeelle parhaaseen hintaan.

Mitä hyötyä auton kuntotarkastuksesta on?

Kuntotarkastus on paras tapa ennakoida autoon tulevia kustannuksia. Korjaamolla tehty kuntotarkastus antaa hyvän yleiskuvan auton kunnosta ja siihen tulevista huolto- ja korjauskustannuksista seuraavan vuoden ajalta. Lisäksi autolle voidaan tehdä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, jotta kalliilta korjauksilta vältyttäisiin.

Miten autot on hinnoiteltu?

Kaikki automme on hinnoiteltu markkinan keskiarvon alapuolelle. Tehokkaalla mallillamme kaikki voittavat – auton myyjä, me ja auton ostaja.