Töölön Auto
 

Tiedä mitä ostat, niin et menetä tuhansia euroja huonoon diiliin.

 
courtney-corlew-197857 (1).jpg

Kolme askelta hyvään kauppaan

Läpinäkyvyys on meille ykkösjuttu autokaupoissa, ja se ohjaa koko toimintaamme. Myymme autoja kuin ystävillemme.

task.png

Kaikki dokumentaatio avoimesti

Julkaisemme sähköisesti autojen omistus-, katsastus- ja huoltohistorian, sekä Autoasi-korjaamon tekemän puolueettoman kuntoraportin. Kuntotarkastus on merkittävästi katsastusta laajempi toimenpide, ja siinä on myös kustannusennuste seuraavaksi 12 kuukaudeksi.

Keskimääräistä alempi hinta

Olemme täysin virtuaalinen autoliike, eli meillä ei ole varastoa eikä myymälöitä. Sen takia pystymme myymään autoja markkinahintaa edullisemmin, samalla kun tarjoamme ostajalle yli tuhat euroa tavanomaista paremman hyvityshinnan.

Tätä läpinäkyvyys tarkoittaa käytännössä

Töölön Auto

Hinta

Autot hinnoitellaan heti oikein markkinadatan perusteella. Hinta ja rahoituksen kuukausierät ovat sentilleen tiedossa etukäteen.

Auton tiedot

Huolto-, omistus- ja katsastushistoria, Autoasi-korjaamon tekemä kuntoraportti,  seuraavan vuoden kustannusarvio ja kaikki muut dokumentit saatavilla sähköisesti.

Nykyisen auton myynti

Saat nopeasti hinta-arvion autostasi. Auton myyntipalvelumme maksaa 975 €, ja pääset sen avulla autostasi helposti eroon.

Perinteinen autoliike

Hinta

Autot ovat valmiiksi ylihinnoiteltuja. Teatterikorkeakoulusta valmistuneet automyyjät muuttavat asialliset hintakeskustelut tinkimisoopperaksi.

Auton tiedot

Autoa ei kannata tarkistaa kunnolla, koska se on ylimääräinen kustannus. Eiväthän asiakkaat edes tiedä mitään autoista, riittää kun konepelti kiiltää ja kahvikone laulaa!

Nykyisen auton myynti

Ostotarjouksen saamiseksi auto pitää ajaa Kehä III:lle. Tarjous on huono, paitsi jos ostat samasta myymälästä kalliimman tilalle.

Yksityinen myyjä

Hinta

Hinnasta keskusteleminen on kiusallista, ja kummallekin osapuolelle jää paha mieli koska auto on hinnoiteltu väärin.

Auton tiedot

Koeajotilanteessa paljastuu, että autossa on ollut koiria. Myyjä ei osaa sanoa autosta muuta kuin että "hyvin on aina toiminut".

Nykyisen auton myynti

Parhaimmillaan itse myyminen on helppoa – ostaja löytyy nopeasti ja kaikki sujuu mukavasti. Pahimmillaan auto on kuukausitolkulla myynnissä, ja sitä tulevat katsomaan vain renkaita potkivat kummajaiset, jotka tarjoavat mönkijää tai viime vuosituhannen Mitsua vaihdossa.

 

Auton matka omistajalta Töölön Auton myyntilistalle

 
 
adil-ansari-48867.jpg

Myyntiin laitto

Omistaja ottaa meihin yhteyttä laittaakseen autonsa myyntiin. Tarkistamme auton pintapuolisesti, pesetämme ja valokuvaamme sen, ja kysymme omistajalta tarkat lisätiedot autosta. Määritämme autolle alustavan hintahaarukan tämän katselmuksen perusteella. Keräämme eri lähteistä tiedot auton huoltohistoriasta, omistushistoriasta ja katsastushistoriasta.


Kuntotarkastus Autoasi-korjaamossa

Viemme auton Autoasi-korjaamolle kuntotarkastusta varten. Korjaamo tarkistaa autoa noin 90 minuutin ajan, ja dokumentoi kaikkien merkittävimpien osien kunnon. Autoasi-ketjun mekaanikko tai työnjohtaja koostaa autosta kuntoraportin ja kustannusarvion seuraavan vuoden ajalle. Kuntoraportti on merkittävästi laajempi kuin katsastus tai Autotohtorin tarkistus, ja se sisältää ammattilaisen koeajon.

Tarkistamme auton hintaa kuntoraportin perusteella – jos autossa on korjaustarpeita, laskemme hintaa vastaavan summan verran, jotta kauppa olisi reilu.

autoasi.jpg

matt-henry-59403.jpg

Valmiina myyntiin!

Teemme autolle myynti-ilmoituksen, ja lisäämme ilmoituksen Nettiautoon. Autolle voi nyt sopia koeajon ja sen voi ostaa reiluun hintaan, rahoituksella tai ilman. 

 

Myynnissä olevat autot